MesoCare: mesotherapie zonder naalden

apparaat mesocare

MesoCare is een mesotherapie apparaat waarmee u speciaal geselecteerde werkstoffen diep in de huid kunt brengen. Het verbetert tevens de microcirculatie tussen de cellen en de doorbloeding. Dit resulteert in een gladdere, mooiere huid.

MesoCare is mooi vormgegeven en klein en handig in gebruik.

Hoe werkt MesoCare?

MesoCare werkt op basis van elektroporatie. Dit is een effectieve en pijnloze techniek om opgeloste werkzame stoffen diep in de huid te brengen d.m.v. ultrageluid. Het werkt sneller dan bijvoorbeeld iontoforese (o.b.v. gelijkstroom).

Om een goed resultaat te bereiken wordt het huidgebied intensief behandeld. Daardoor is de MesoCare ideaal om kleinere huidgebieden te behandelen, zoals “kraaienpootjes” of rimpeltjes rondom de mond. De focus zorgt voor een goed resultaat!

Tijdens de training is veel aandacht voor welke probleemgebieden de MesoCare geschikt is en met welke stoffen u het beste met de MesoCare kunt werken.

In de praktijk

Voor de klant bestaat uit de behandeling uit een kuur van 10 behandelingen, het liefst twee keer per week. Daarna eens in de 4 weken voor onderhoud. Uiteraard kunt u de onderhoudsbehandelingen uitstekend toepassen tijdens uw reguliere behandelingen.

De MesoCare behandeling is extra effectief als de dode huidcellen eerst worden verwijderd door middel van microdermabrasie. Vaak worden deze behandelingen dan ook gecombineerd.

Neem deel aan één van onze workshops om kennis te maken met MesoCare!