logo SpotAway

spotaway

logo SpotAwayis het ideale hulpmiddel om effectief wratten, fibromen, bloedblaasjes en Spinnaevi te verwijderen. In tegenstelling tot andere apparaten kunt u zeer snel en veilig werken door de HF-wisselstroom.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

U schakelt de logo SpotAway in en houdt het handstuk met de punt van de coagulator net niet tegen het te behandelen plekje. Er ontstaat hierdoor een warmteontwikkeling die razendsnel het weefsel stukje voor stukje coaguleert. Doordat de intensiteit traploos instelbaar is kunt u zelf kiezen hoe snel u wilt werken. Fibromen verschrompelen direct en laten een klein korstje achter. Afhankelijk van het genezingsproces van uw klant zal het met enkele dagen genezen zijn. Ook bloedblaasjes kunt u netjes verwijderen doordat u het bloedvat “dichtschroeit”. Hetzelfde geldt voor de Spider Naevus, deze verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ouderdomsvlekken zijn ook te behandelen met de logo SpotAway. Wel attenderen wij onze gebruikers er altijd op om pigment- en ouderdomsvlekken alvorens deze te verwijderen te laten beoordelen door een dermatoloog!

Het principe van elektrocoagulatie is alom bekend bij chirurgen. Zij gebruiken deze techniek voor het openmaken van weefsels zonder bloedverlies wat met een chirurgisch mes niet mogelijk is omdat de bloedvaten hierbij open blijven. Door middel van deze elektrocoagulatie worden de bloedvaten direct dichtgeschroeid en kunnen zo geen onnodig bloedverlies veroorzaken. Al met al een fijne techniek waar wij uiteraard in ons vak erg blij mee zijn!

behandeling met SpotAway

Voordelen:

  • Zeer voordelig apparaat
  • Omzetverhogend
  • Snel en zeer effectief
  • Extra service naar uw klanten
  • Geschikt voor dermatologen, huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes
  • Oppervlakkige huidoneffenheden