Maandelijkse trainingen bij LCequipment


Apparatuurtraining

Wanneer u een apparaat bij LCequipment aanschaft kunt u bij ons een training volgen om wegwijs te raken met uw nieuwe apparaat. Tijdens deze training werkt u met uw nieuw aangeschafte apparatuur.

Er zal tijdens de training ook wat theorie behandeld worden. Deze is bedoeld als opfrissing van uw basisopleiding voor huidtherapeutes of schoonheidsspecialiste.

LCequipment heeft meer dan 20 jaar ervaring vanuit een praktijk met schoonheidsspecialistes en huidtherapeutes die veel apparatuur in handen hebben gehad. Deze ervaring delen we graag met u.

Certificaat

Als u uw training met goed gevolg afrondt, ontvangt u een certificaat. Voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering is het nodig om in het bezit te zijn van een competentie-certificaat, zodra u aan de slag gaat met uw nieuwe apparaat.

Model

Het is de bedoeling dat u een geschikt model mee neemt. Bij twijfel vraag het ons even! Zonder goed model kunt u niet voldoende ervaring opdoen en zult u uw certificaat niet kunnen behalen die dag. Wij nemen dit erg serieus. Het is voor ons van groot belang dat u professioneel kunt behandelen met uw nieuwe apparatuur.

Groeps- en privétraining

De groepstrainingen worden altijd in kleine groepen gegeven zodat er voldoende ruimte is voor vragen, en u de gelegenheid te geven om rustig te werken.

Schrijf u tijdig in middels een mail of whatsapp zodat we u niet teleur hoeven stellen.

Groepstrainingen vinden altijd plaats op de eerste maandag van de maand. Ook is het mogelijk om privétraining te krijgen of mee te doen aan speciale gevorderdentrainingen.

afbeelding workshop

Tarieven

Privé training € 75,- per uur
Groepstraining € 75,-  
Speciale gevorderden trainingen € 195,-